Házból Otthont

Ház és otthon

Szeretem amikor egy ház sugall valamit. Sétáim vagy utazásaim során sokszor volt olyan (és van is), hogy megálltam és csak néztem kívülről egy házat és elképzeltem milyen lehet benne élni, hogy nézhet ki egy-egy lakás belső. Milyen stílusban lehet berendezve…..ti is voltatok így?

A mai téma az összhang a ház külseje és a belső enteriőr között. Örülük amikor nem akar valaki “megerőszakolni” egy házat,(mennyi rossz példa van erre, amikor pl. mediterrán családi házakká próbálják a mesterek átalakítani az ötvenes években épült családi házat. Vagy épp villát építenek száz négyzetméteren.)  Nem tudom de nekem ezek nem tetszenek. Szerintem a ház külseje az alap amikor elkezdünk tervezni egy átalakítást vagy vásárlást. Természetes a felújítás, de soha nem lesz stílusos, ízléses ha csak a divatot és trendet követjük. Hidd el a te egyéniségedtől lesz különleges a ház kívül és belül is. Izgalmas pedig pont a ház adottságaitól lesz, amikor egy téglafalat nem tüntetünk el, hanem inkább ráirányítsuk a figyelmet, kiemeljük.

Lehet egy régebben épült ház is mindenben korszerű, kényelmes anélkül, hogy teljesen tönkretennénk a jellegzetességét. És lehet egy új ház is (óriási költségvetéssel) unalmas, jellegtelen, sablonos.  

Nézzünk  egy jó példát, amikor az ízlés kint is bent is találkozik és otthonná varázsolja a házat. Te is megállnál előtte? 

 

 

Forrás: countryliving.co.uk

Jó álmodozást!

 

Köszönöm, hogy ide látogattál. Ha tetszett amit olvastál oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel. Keress a Facebookon, Pinteresten, ha szeretnél valamiben személyesen tanácsot kérni a lakberendezéssel kapcsolatban írj e-mailt. Látogass el máskor is, új inspirációkkal, tervekkel, ötletekkel várlak.♥ 

Facebook elérhetőség (Házból Otthont)

E-mail: hazbolotthont.cafeblog@gmail.com

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!