Házból Otthont

Götteborgi otthon, tagadhatatlanul skandinávosan

Amikor szóba kerül a skandináv stílus, mindenki rávágja: ja, az az Ikea:). Hát persze:))) Remélem ti ettől kíváncsibbak vagytok. Mindamellett, hogy én szeretem az Ikeát, azt javaslom, hogy a tervezés kezdetén nézelődjetek ott, fogjátok meg a termékeket, mérjétek le a bútorokat, képzeljétek el a hangulatot, de………semmiképp ne rendezzenek be egy házat, sem egy szobát A-Z-ig ikeás dolgokkal skandináv feelinget remélve.

A skandináv stílus egy gyűjtőfogalom, rengeteg irányzata van. Ilyen a népies, a városi eklektika, nordic, country, kortárs dizájn. Ezen belül pedig, végtelen sok keveréke ezen stílusoknak. Mint általános felismerhető jegy az a letisztult formák, világos színek és természetes anyaghasználat. De aztán…..lásd te is, hogy ezen felül milyen merészen alkalmazták a modern formákat, a kortárs művészetet, a kényelmet és a hagyományokat ennek a götteborgi lakásnak a tulajdonosai. Nézz körbe az otthonukban.

 

Forrás:alvhem.com

Jó álmodozást!

 

Köszönöm, hogy ide látogattál. Ha tetszett amit olvastál oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel. Keress a Facebookon, Pinteresten, ha szeretnél valamiben személyesen tanácsot kérni a lakberendezéssel kapcsolatban írj e-mailt. Látogass el máskor is, új inspirációkkal, tervekkel, ötletekkel várlak.♥ 

Facebook elérhetőség (Házból Otthont)

E-mail: hazbolotthont.cafeblog@gmail.com

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!