Házból Otthont

Orosz romantika egy vidéki villában

Amikor megláttam ezt a villát rögtön tudtam, hogy megmutatom Nektek is. Oroszország egy mesevilág a képzeletemben. Teljesen mentes a napi politikától, sőt a jelenkortól is, én gyakorlatilag a cári oroszországot képzelem ma is el. A nőket gyönyörű bundákban, ruhákban, csillogó különleges ékszerekben. Délceg úriembereket akikkel a télikertben sétálnak egy pompás estélyen, csillárok lógnak a bálterem plafonjáról, szamovárban a tea….igazi lányregényes álom. Nem tehetek róla sokat olvastam Puskint és az Anyegint, és imádtam. Mivel soha nem voltam még orosz földön, a képzeletemnek semmi sem állhatja útját. 

Ez az orosz dácsa mi mindenről tudna mesélni? Milyen időket láthatott? Elkapott a romantika amikor megláttam a képeket. Meghagyták a csempéket a talajon és a gyönyörűen festett mennyezetet, és az a gyönyörű nyitott kandalló a nappaliban……miközben beköltözött a 21.század is. Nézzetek körül.

 

Forrás:onekindesign.com

Jó álmodozást!

 

Köszönöm, hogy ide látogattál. Ha tetszett amit olvastál oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel. Keress a Facebookon, Pinteresten, ha szeretnél valamiben személyesen tanácsot kérni a lakberendezéssel kapcsolatban írj e-mailt. Látogass el máskor is, új inspirációkkal, tervekkel, ötletekkel várlak.♥ 

Facebook elérhetőség (Házból Otthont)

E-mail: hazbolotthont.cafeblog@gmail.com

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!