Házból Otthont

Fakanál mint dekoráció?

Elmondani sem tudom hányszor rakodtam át a nyitott polcokon a konyhában a szem előtt lévő dolgokat, mint a kávéscsészék, vagy kancsók, és egyéb porcelán finomságok, csak hogy végre jól nézzenek ki a polcon. Volt hogy annyira belém rögzült egy mozdulat, hogy amikor érte nyúltam már nem volt ott, vagy nem az a tárgy volt ott amit kerestem. Pedig én pakoltam:) Ismerős érzés?

Két dolog miatt nehéz dekorálni a konyhában, elősször is mert ott minden funkcionális, másrészt ha szem előtt is vannak a dolgok, azoknak a rendezettség látszatát kell kelteni. De hogy tud a vágódeszka, vagy a sodrófa jól kinézni? És az evőeszközök, hogy emelhetnék a konyhánk fényét?

A tökéletes megoldás számomra végül is az lett, hogy minimális nyitott polcokat hagytunk és oda tényleg csak a szép, vidékies stílusú kiegészítőket tettem, mint a kávézáshoz való porcelánok amiket minden nap használunk, és a barátnőmtől kapott rusztikus tálca is oda költözött.

Ha nyitott polc mellett döntünk – olyan dolgokat tegyünk rá amik akár színben, akár stílusban vagy anyagukban hasonlóak. Ettől lesz szép, érdekes, rendezett. Ne törekedjünk a mindent mutassunk meg-re, illetve ami szem előtt van, azt használjuk is.

Ma vidéki hangulatú konyhai tárolási ötleteket hoztam. Csemegézzünk köztük. 

 

Forrás: pinterest

Jó álmodozást!

 

Köszönöm, hogy ide látogattál. Ha tetszett amit olvastál oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel. Keress a Facebookon, Pinteresten, ha szeretnél valamiben személyesen tanácsot kérni a lakberendezéssel kapcsolatban írj e-mailt. Látogass el máskor is, új inspirációkkal, tervekkel, ötletekkel várlak.♥ 

Facebook elérhetőség (Házból Otthont)

E-mail: hazbolotthont.cafeblog@gmail.com

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!