Házból Otthont

Rusztikus esküvőhöz dekoráció

Nagy gondot szokott okozni egy – egy családi ünnep megtartása ha kicsi a lakás, de nagy számú a vendégsereg. Amikor londonban jártam, az egyik parkban sétálgatva láttam egy eljegyzést. Ne gondoljatok valami pazar, fényűző lakomára. Sokkal inkább volt meghitt és barátságos. Kockás pokrócon ültek a vendégek, piknik kosarakban lapult az elemózsia, csupán a pincérek képezték a luxust, hiszen ők szolgálták ki a fiatalokat. Annyira tetszett, hogy máig is élénken emlékszem rá.

Ebből kiindulva született meg ez a poszt, hogy buzdítsalak titetek, nem kell nagy flanc, mély és feneketlen pénztárca, hogy meghívjuk a barátainkat, és életünk egy nagyon fontos pillanatát osszuk meg velük. Csak menjünk ki a szabadba és találjuk meg azokat az eszközöket, amikkel ünnepélyesebbé tehetnénk a pillanatot. Legyen akár függöny a körtefán lógva – a fotózkodni vágyók örömére díszletként-, vagy üres hordók legyenek a virágtartók….és még sok ilyen vadító ötletet mutatok. Ünnepeljetek és bulizzatok sokszor! És legyen minél több esküvő  a zöldben!:)))

 

 

Forrás: Cute DIY Projects

Jó álmodozást!

 

Köszönöm, hogy ide látogattál. Ha tetszett amit olvastál oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel. Keress a Facebookon, Pinteresten, ha szeretnél valamiben személyesen tanácsot kérni a lakberendezéssel kapcsolatban írj e-mailt. Látogass el máskor is, új inspirációkkal, tervekkel, ötletekkel várlak.♥ 

Facebook elérhetőség (Házból Otthont)

E-mail: hazbolotthont.cafeblog@gmail.com

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!