Házból Otthont

Apróságok tárolása a fürdőszobában

Az is lehetne a címe: hová pakoljuk azokat a dolgokat amiket nem akarunk szem előtt látni, vagy hogyan tegyük esztétikussá a fürdőszobai kiegészítőket, kozmetikumokat?  Lehet ez a helyiség is a házunk ízléses része?

Mert  idővel szép lassan mindenből sok lesz. Amikor beköltöztünk a Házunkba üresnek éreztem a fürdőt, visszhangzott is néha. Mára megtalálták a helyüket a törülközők és a hajlakkok, a kozmetikumok, a hajcsattok és a hajgumik sokasága is. És közben gyarapodott a családunk.

Használjunk bátran polcokat, akasztókat, fogasokat. Tegyünk ki képeket, fotókat, faliórát, virág kaspót – persze csak van olyan növényünk ami bírja a párás levegőt. Használjuk ki tárolásra azokat a helyeket is amiket eddig nem (a wc fölötti részt, sarkok, ablak alatti vagy az ajtó adta lehetőségeket).

A testápolókat, tusfürdőket, samponokat tegyük át egységes színű flakonokba, amiket könnyű beszerezni. Az összhanghoz nagyban hozzájárul ezek egységesítése, még akkor is, ha ma már minden látványosan van csomagolva. Az üveg és porcelán tálkák, üvegcsék elengánsá teszik a helyiséget és a dolgainkat, egyben a luxus érzetét keltik.

Vegyünk pár egyszínű törülközőt, tekerjük össze őket, a kád mellé pár kisebb-nagyobb mécsest, gyújtsunk füstölőt és máris egy luxus fürdőben érezhetjük magunkat. Ne feledkezzünk meg a fürdőszobai szőnyegekről, szemétkosárról és a zuhanyfüggönyről sem. Stílusban ezeknek az összhangja kell, hogy megteremtse azt a hangulatot amit akartunk. Legyen az vidékies, hagyományos vagy modern, esetleg minimalista. Ötleteljetek velem.

 Egy zsúrkocsi is jó szolgálatot tehet a kád mellet

Létra a törülközőknek

Különleges üvegek

A szék újragondolása

Egy régi szekrény felújítva és ebben a színben…..elfogadnám:)

 

Forrás:pinterest, ikea

Fürdőszoba témában olvashattok még a Különleges burkolatok a fürdőszobában, vagy a Fürdőszobák bejegyzésben.

Jó álmodozást!

 

Köszönöm, hogy ide látogattál. Ha tetszett amit olvastál oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel. Keress a Facebookon, Pinteresten, ha szeretnél valamiben személyesen tanácsot kérni a lakberendezéssel kapcsolatban írj e-mailt. Látogass el máskor is, új inspirációkkal, tervekkel, ötletekkel várlak.♥ 

Facebook elérhetőség (Házból Otthont)

E-mail: hazbolotthont.cafeblog@gmail.com

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!