Házból Otthont

Egy kis középkor a 21.században, gót stílusban

Nem, nem tévedés. Nem is hinnétek mennyien szeretik azt a kort és stílust, és bizony nem csak a rocksztárok. Minden bizonnyal aki az öltözködésében kifejező egyéniség, az a lakberendezésben sem középszerű és tetszenek neki az egyedi megoldások.

A gothic vagyis gót stílus a zenéből ered és egy modern kori irányzat. Az Egyesült Királyságból indult, a gótikus rock helyszinéről a 80-as évek elején és egész Nyugat-Európában elterjedt, más más név alatt. A punk stílus egy válfaja.

Jellemző színei a divatban a fekete, a sötét mély színek és ha rákerestek a neten, a lakberendezésben is nagyon sok “fekete” házra leltek. Én egy olyan házat kerestem ami inkább glamouros, finom, világosabb.  

Mivel divatját éli a steampunk nálunk is (az utcán lépten nyomon találkozunk fekete ruhás fiatalokkal, hajszínnel és sminkkel), ezért most ebből a különleges, nálunk nem elterjedt, de extravagáns lakberendezésből hoztam ízelítőt. Van ebben a házban valami a melankóliából, a romantikából és a titokzatosságból. Nézzétek meg ti is.

 

Forrás: Home & Interiors

Jó álmodozást!

 

Köszönöm, hogy ide látogattál. Ha tetszett amit olvastál oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel. Keress a Facebookon, Pinteresten, ha szeretnél valamiben személyesen tanácsot kérni a lakberendezéssel kapcsolatban írj e-mailt. Látogass el máskor is, új inspirációkkal, tervekkel, ötletekkel várlak.♥ 

Facebook elérhetőség (Házból Otthont)

E-mail: hazbolotthont.cafeblog@gmail.com

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!