Házból Otthont

Nashville-i otthon

Ismét egy otthon ami nem tipikus.

Ez sem egy tipikus amerikai ház. Sem a helyiségek elrendezése, sem a berendezés nem az amire elsőre számítunk.  Az egyszerűsége, a jól kigondolt berendezési tárgyak, az eklektika adja azt az érzést, hogy ez akár a szomszéd háza is lehetne.

Fiatal pár a tulajdonosa és persze a kis kedvencek. Látni, hogy szeretik a kényelmet, előtérbe került a funkcionalitás, a dekorációs darabok mint a hálóban a szék is, nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hanem használati darabok is. Minden kéznél van ebben a házban.

A fehér falszín egységessé teszi a tereket, mindamellett, hogy világossá is, és kiemeli a bútorokat. Tényleg az az érzésem, hogy olyan ismerős otthon. Hiába az eklektika a gyengém:). A fürdőszoba annak ellenére, hogy kicsi, tökéletesen praktikus és nagyszerűen kihasználják benne a tárolási lehetőségeket. Az a polc pedig a fogantyúkkal….szuper ötlet. Bátran használják a fát, a fából készült bútorokat minden helyiségbe.

Nézzünk be mi is hozzájuk. 

Mennyire világos ez a pici fürdőszoba.

Szuper ez a polc!

Amikor a konyha egyszerű és nagyszerű.

Pici háló, de a nagy ablakoknak köszönhetően nagyon világos.

Tetőtérben tágasan és világosan.

 

Forrás: theeverygirl.com

 

Jó álmodozást!

 

Köszönöm, hogy ide látogattál. Ha tetszett amit olvastál oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel. Keress a Facebookon, Pinteresten, ha szeretnél valamiben személyesen tanácsot kérni a lakberendezéssel kapcsolatban írj e-mailt. Látogass el máskor is, új inspirációkkal, tervekkel, ötletekkel várlak.♥ 

Facebook elérhetőség (Házból Otthont)

E-mail: hazbolotthont.cafeblog@gmail.com

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!