Házból Otthont

Különleges burkolatok a fürdőszobában

A fürdőszobában a részletekre kell leginkább figyelni. Mivel a szaniterek adottak, játszunk a színekkel, a kiegészítőkkel a részletekre fókuszáljunk. Csempéből, burkolatból válasszunk semlegesebb színeket. Ugyanis minden évben jönnek az újabbnál újabb trendek és irányzatok, gondolom ti sem szeretnétek kétévente lecserélni a csempét. Sokkal egyszerűbb követni a trendeket kiegészítőkkel, textilekkel, hiszen nemcsak sokkal kevesebbe kerül mint… Tovább »

Minták – színek – varázslat

A tavasz közeledtével egyre színesedik nemcsak a természet, hanem talán az otthonunk is. Én már alig várom, hogy a télies, vastag és meleg színű textileket, párnákat és függönyöket lecseréljem, és felkerüljenek a vékonyabb társaik. Ötletelésként (és lassan a húsvét ünnepét várva) hoztam pár képet, fókuszban a mintákkal, amik mozgalmassá és izgalmassá is teszik az otthonunkat…. Tovább »

Ötórai tea… 2.rész

Őrültségnek tűnik de nekem a konyha nem csak munkahely ahol napi rutinból készülnek az ételek. Aki szeret főzni annak valószínűleg ugyanazt jelenti amit nekem…a szenvedély, az öröm színtere. Persze aztán vannak a szürke és rohanós napok….de erről ma nem szól a fáma:). Ez az a hely ahol összegyűlik a család az ünnepeken, ahol együtt nevetünk… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!