Házból Otthont

Lámpamustra keleti stílusban

Az eklektikus stílust, de a mediterrán stílust is megfűszerezik a különleges lámpák. Minden stílusba nyugodtan beemelhetünk egy más helyről odacsempészet lámpát, textilt vagy egyéb kiegészítőt. Próbáljuk ki bátran.  Sokszor ezektől a kis változtatásoktól lesz az otthonuk atmoszférája varázslatos, más…. ránk jellemző.  Elég egy kis változtatás, máris megváltoztattuk a szobánk hangulatát és megspóroltunk egy felújítást is. … Tovább »

Miért “zöldebb” a szomszéd kertje?

Ha nem is szó szerint de jelentésében mindenképp. Hiszen ott valahogy mindig időben van a fű lenyírva, minden virágágyás rendezett, természetesen a gazt arrafelé nem is ismerik:), terem a gyümölcsfa, szinte miután elülteték. Na nálunk ennek mind az ellenkezője igaz. Szoktam mondani, hogy én szeretem a zöldeket (értsd alatta minden: virágot, bokrot, fát) de ők… Tovább »

Kint a teraszon

Inspiráció ez, hogy amikor már a meleg kézzel fogható, mi felkészülten várjuk a barátainkat, férjünket, gyerekeinket a gyönyörű teraszunkon. Legyen az kicsi vagy nagy, fedett vagy nyitott, legyen egyszerű és kényelmes. És színes, virágos, lámpásos…. várom már, hogy kint ülhessek és a reggeli kávémat vagy a szombati családi reggeliket ott fogyasszuk el. Tarts velem.  … Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!