Házból Otthont

Mennyi minden lehet a kerti házunkból?

Ki mondja, hogy a kert végén álló lepukkant fészer csak a szerszámok tárolására jó? És tényleg csak az ásóknak lehet benne helyük? Mit lehetne vele kezdeni? Szerencsések vagyunk ha van már egy házikónk, főleg ha még menthető az állapota, felújítható, bővíthető. Soha nem lesz rá jobb alkalom mint a tavasz a munkákra, és nyáron már… Tovább »

Kertem, kertem mond meg nékem….

Egy családi ház szerves része az udvar vagy a kert, jó esetben mindkettő. Mint tudjátok, nagyon díjazom ha a ház (külseje) illik a körülötte lévő természethez, és mint a legó darabjai kiegészítik egymást, harmóniában vannak.  Éppen ezért szerintem nagy figyelmet igényel a kert tervezése, ápolása. Gondolkodhatunk sziklakertben, örökzöldekkel díszített udvarban, vagy évelő virágágyásokban, ha gondozzuk… Tovább »

Egy kis nyaraló

Végre! Lassan de biztosan közeledik a tavasz, sütni kezdett a nap és melegít is végre. Csiripelnek a madarak, kezd felébredni a természet. Imádom ezeket az első melengető napsugarakat, amikor reggel felkelek és besüt a nap az ablakon….imádom. Rögtön a kerten kezdtem el gondolkodni mit hová kéne idén ültetni, hová ültessük a térelválasztásra szánt bokrokat……millió új… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!