Házból Otthont

Apróságok tárolása a fürdőszobában

Az is lehetne a címe: hová pakoljuk azokat a dolgokat amiket nem akarunk szem előtt látni, vagy hogyan tegyük esztétikussá a fürdőszobai kiegészítőket, kozmetikumokat?  Lehet ez a helyiség is a házunk ízléses része? Mert  idővel szép lassan mindenből sok lesz. Amikor beköltöztünk a Házunkba üresnek éreztem a fürdőt, visszhangzott is néha. Mára megtalálták a helyüket… Tovább »

Fakanál mint dekoráció?

Elmondani sem tudom hányszor rakodtam át a nyitott polcokon a konyhában a szem előtt lévő dolgokat, mint a kávéscsészék, vagy kancsók, és egyéb porcelán finomságok, csak hogy végre jól nézzenek ki a polcon. Volt hogy annyira belém rögzült egy mozdulat, hogy amikor érte nyúltam már nem volt ott, vagy nem az a tárgy volt ott… Tovább »

Amikor a belsőépítész tervez

Ahogy mondani szokták tanulni csak profiktól érdemes. Én is ezt vallom. Ez a Stockholmi apartman egy profié, a belsőépítészként dolgozó Amelia Widellé, aki az Elle Decoration bloggere. Kék és a rózsaszín a fő szín a lakásban, a nappali kanapéját saját maga tervezte és a hálószobában az ágyvéget is. Gyönyörű a marokkói lámpa a nappaliban, bár… Tovább »

Háziasszonyok álma a spájz

Azt hiszem minden hölgytársam (és kedves férfiak) aki főz az szeretne egy spájzt. Ma már talán nem divat a konyhai edények, befőttek, zöldségek tárolására spájzot használni, vagy kamrát, de tény hogy szükség van ezeknek dolgoknak a raktározására, amennyiben nem járunk minden nap a piacra vagy nem lakunk egy szupermarket szomszédságában. Illetve hogy ha főzünk. Ezért… Tovább »

Lépcső DIY Dizájn

A felújítás vagy építkezés során érdemtelenül, és sokszor feledkezünk meg a lépcsőkről. Pedig emeletes házak esetében nem elhanyagolható sem a mérete, sem a színe, sem a formája. A tulajdonosok ritkán nyúlnak a már meglévőhöz, még ritkábban használják ki a lépcsősort dekorálásra. Pedig kis felújítással, kreativitással….gyönyörűen kihasználhatjuk a nagy felületét. Nem kerül sokba, inkább csak tervezni… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!